KLRU PBS Kids

Week of Jul 14, 2019

Sunday Jul 14, 2019
Monday Jul 15, 2019
Tuesday Jul 16, 2019
Wednesday Jul 17, 2019
Thursday Jul 18, 2019
Friday Jul 19, 2019

6:00 pm

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Wild Kratts - Mystery of the Flamingo's Pink

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Wild Kratts - Spots in the Desert

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - Surfin' Sesame Street

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Friends Help Each Other; Daniel Helps O Tell a Story

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - It's Love Day!; Daniel's Love Day Surprise

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Monkey Dance; Royal Peacock Dance

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Top of the Sky; Jiggle Bones

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - That's Not a Dinosaur; Tiny's Garden

(Duration: 30 minutes)

Saturday Jul 20, 2019

12:00 am

Let's Go Luna! - Lullaby for Baby Vlad; Space Is the Place

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Nature Cat - The Queen of the Night; Space Rocks

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Wild Kratts - Komodo Dragon

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Wild Kratts - Deer Buckaroo

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

3:00 am

Wild Kratts - Mystery of the Flamingo's Pink

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Wild Kratts - Spots in the Desert

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

5:00 am

Caillou - Blast Off to Space Caillou

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

WordWorld - Rocket to the Moon; The Birds

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Sid the Science Kid - The Dirt on Dirt

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Peep and the Big Wide World - Chirp Builds a Nest; Stuck Duck

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Splash and Bubbles - My Son, the Frogfish; A Day for Papa

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Peg + Cat - The Imaginary Friend Problem; The Promise Problem

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Clifford the Big Red Dog - Special T-Bone; Jetta's Sneak Peek

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Pinkalicious & Peterrific - Pink Love; Duocorn

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Sesame Street - Crafty Friends

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Super Why! - The Pupp-athon

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Wild Kratts - Neck and Neck

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Odd Squad - Rise of the Hydraclops; O Is Not for Old

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Arthur - Invasion of the Soccer Fans; Pal and the Big Itch

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Ready Jet Go! - Mission to the Moon; Mindy's Moon Bounce House

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Cyberchase - A Perfect Fit

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Martha Speaks - Martha and the Canine Caper; Perfectly Martha

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Sesame Street - Crafty Friends

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Prince Wednesday Finds a Way to Play; Finding a Way to Play on Backwards Day

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel's New Friend; Same and Different

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Pink Love; Duocorn

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Jumping on the Moon; Sneezy Riders

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

Dinosaur Train - Shiny and Snakes; Tiny Loves Flowers

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Let's Go Luna! - She Is the Moon of Moons; Beats of Beijing

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Nature Cat - Spring Hunter 3000; The Case of the Missing Moon

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

Wild Kratts - Komodo Dragon

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Wild Kratts - Deer Buckaroo

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Wild Kratts - Mystery of the Flamingo's Pink

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Wild Kratts - Spots in the Desert

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Ready Jet Go!: One Small Step

(Duration: 60 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - Crafty Friends

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Prince Wednesday Finds a Way to Play; Finding a Way to Play on Backwards Day

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel's New Friend; Same and Different

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Pink Love; Duocorn

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Jumping on the Moon; Sneezy Riders

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - Shiny and Snakes; Tiny Loves Flowers

(Duration: 30 minutes)