KLRU PBS Kids

Week of Dec 16, 2018

Sunday Dec 16, 2018
Monday Dec 17, 2018
Tuesday Dec 18, 2018
Wednesday Dec 19, 2018

5:30 pm

Nature Cat - Plants Got the Moves; Magnet Mania

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Wild Kratts - Mystery of the North Pole Penguins?

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Wild Kratts - Puffin Rescue

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Odd Squad - Life of O'Brien; Whatever Happened to Agent Oz?

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Odd Squad - The Jackies; Invasion of the Body Switchers

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Arthur - Two Minutes; Messy Dress Mess

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Arthur - Arthur Read: Super Saver!; Tibbles to the Rescue!

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - A Sesame Street Thanksgiving

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - A Snowy Day; Tutu All the time

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel's Happy Song; Prince Wednesday's Happy Birthday

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Dancing Shoes; No Honking

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - A Long Winter's Nap; The Tree Doctor

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - Derek the Deinonychus; Don's Dragonfly

(Duration: 30 minutes)

Thursday Dec 20, 2018

12:00 am

Let's Go Luna! - She Is the Moon of Moons; Beats of Beijing

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Ready Jet Go! - Eye in the Sky; Total Eclipse Block Party

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Nature Cat - Flight of the Firefly; Thunderstruck

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Nature Cat - Plants Got the Moves; Magnet Mania

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Wild Kratts - Mystery of the North Pole Penguins?

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

Wild Kratts - Puffin Rescue

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

Odd Squad - Life of O'Brien; Whatever Happened to Agent Oz?

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Odd Squad - The Jackies; Invasion of the Body Switchers

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Arthur - Two Minutes; Messy Dress Mess

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Arthur - Arthur Read: Super Saver!; Tibbles to the Rescue!

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Cyberchase - The Deedle Beast

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Cyberchase - Plantasaurus!

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

WordGirl - The Ordinary, Extraordinary Botsfords; The Penny, the Pony, and the Pirate

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Arthur - The Pageant Pickle; Some Assembly Required

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Martha Speaks - Stanley Saves the Day; Milo Goes for Gold

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Peg + Cat - The Christmas Problem

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Splash and Bubbles - Whitebeard; Coral Day

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Sesame Street - The Wheel Deal

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Super Why! - 'Twas the Night Before Christmas

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Clifford the Big Red Dog - Vaz Goes Down the Tube; Cyber Puppy Problems

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Caillou - Caillou Gets Active

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Sid the Science Kid - Let There Be Light

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

WordWorld - Back on Track; The Rainbow Birthday Cake

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Peep and the Big Wide World - Peep's Moon Mission; The Many Moons of Quack the Duck

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Splash and Bubbles - Whitebeard; Coral Day

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Sesame Street - The Wheel Deal

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Snowflake Day!

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Looking for Snowball; Daniel's Neighbors Help

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Snow Fairy; To Catch a Leaf

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

Dinosaur Train - Dinosaurs in the Snow; Cretaceous Conifers

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Let's Go Luna! - Lullaby for Baby Vlad; Space Is the Place

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

Nature Cat - Flamingo-a-go-go; What a Tangled Web

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Nature Cat - The Shellersons; Only the Shadow Knows

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Wild Kratts - Under Frozen Pond

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Wild Kratts - Snow Runners

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Odd Squad - The Odd Antidote; The One That Got Away

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Odd Squad - Odd Outbreak; The Perfect Lunch

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Arthur - The Pageant Pickle; Some Assembly Required

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Arthur - Shelter From the Storm (Part 1 & 2)

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - The Wheel Deal

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Snowflake Day!

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Looking for Snowball; Daniel's Neighbors Help

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Snow Fairy; To Catch a Leaf

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - Dinosaurs in the Snow; Cretaceous Conifers

(Duration: 30 minutes)

Friday Dec 21, 2018

12:00 am

Let's Go Luna! - Lullaby for Baby Vlad; Space Is the Place

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Nature Cat - Flamingo-a-go-go; What a Tangled Web

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Nature Cat - The Shellersons; Only the Shadow Knows

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Wild Kratts - Under Frozen Pond

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

Wild Kratts - Snow Runners

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

Odd Squad - The Odd Antidote; The One That Got Away

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Odd Squad - Odd Outbreak; The Perfect Lunch

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Arthur - The Pageant Pickle; Some Assembly Required

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Arthur - Shelter From the Storm (Part 1 & 2)

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Cyberchase - The Halloween Howl

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Cyberchase - A Broom of One's Own

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

WordGirl - Pineapple of My Eye; Big Baby

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Arthur - Brain's Brain; Brain Sees Stars

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Martha Speaks - Martha's Holiday Surprise; We're Powerless!

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Peg + Cat - The Dinosaur Problem; The Beethoven Problem

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Cause and Effect; Good Vibrations

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Splash and Bubbles - Chompy's New Foods; Cloning Around

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Sesame Street - Elmo's Nursery Rhyme

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Super Why! - Jasper's Cowboy Wish

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Clifford the Big Red Dog - Cleo Gets a Cone; A Job Well Read

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Caillou - Winter

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Sid the Science Kid - Sid's Holiday Adventure

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

WordWorld - Bit by Bit; Ride 'em CowBear

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Peep and the Big Wide World - The Mystery of the Thing That Went Away and Came Back; Peep's Color Quest

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Splash and Bubbles - Chompy's New Foods; Cloning Around

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Sesame Street - Elmo's Nursery Rhyme

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - The Lemonade Stand; Mad at the Beach

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Margaret's First Chime Time; Tiger Family Fun

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Slumber Party; Puptastic

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Cause and Effect; Good Vibrations

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

Dinosaur Train - Don's Winter Wish; Festival of Lights

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Let's Go Luna! - You Froze My Shorts; What a Matryoshka

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Ready Jet Go! - Tour of the Solar System; Jet Cooks Dinner

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About Christmas!

(Duration: 60 minutes)

6:00 pm

Wild Kratts: A Creature Christmas

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Arthur's Perfect Christmas

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

Odd Squad - Reindeer Games

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - Elmo's Nursery Rhyme

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - The Lemonade Stand; Mad at the Beach

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Margaret's First Chime Time; Tiger Family Fun

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Slumber Party; Puptastic

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - Cause and Effect; Good Vibrations

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - Don's Winter Wish; Festival of Lights

(Duration: 30 minutes)

Saturday Dec 22, 2018

12:00 am

Let's Go Luna! - You Froze My Shorts; What a Matryoshka

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Ready Jet Go! - Tour of the Solar System; Jet Cooks Dinner

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

The Cat in the Hat Knows a Lot About Christmas!

(Duration: 60 minutes)

2:00 am

Wild Kratts: A Creature Christmas

(Duration: 60 minutes)

3:00 am

Arthur's Perfect Christmas

(Duration: 60 minutes)

4:00 am

Odd Squad - Reindeer Games

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Cyberchase - Eureeka!

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Cyberchase - The Halloween Howl

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

WordGirl - The Ordinary, Extraordinary Botsfords; The Penny, the Pony, and the Pirate

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Arthur - Whip, Mix, Blend; Staycation

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Martha Speaks - Mouse Patrol; The Big Knockover

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Peg + Cat - The Honey Problem; The Penguin Problem

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Splash and Bubbles - Whitebeard; Coral Day

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Sesame Street - The Helpful Cloud

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Super Why! - King Eddie Who Loved Spaghetti

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Clifford the Big Red Dog - When I Grow Up; Not Now, I'm Busy

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Caillou - Can Do Caillou

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Sid the Science Kid - Clean Air!

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

WordWorld - Bit by Bit; Ride 'em CowBear

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Peep and the Big Wide World - The Mystery of the Thing That Went Away and Came Back; Peep's Color Quest

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Splash and Bubbles - Whitebeard; Coral Day

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Sesame Street - The Helpful Cloud

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel's Winter Adventure; Neighborhood Nutcracker

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - A Snowy Day; Tutu All the time

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Invisible Band; Best Pink Present

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

Dinosaur Train - Armored Like an Ankylosaurus; Campout!

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Let's Go Luna! - She Is the Moon of Moons; Beats of Beijing

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About Christmas!

(Duration: 60 minutes)

6:00 pm

Wild Kratts: A Creature Christmas

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Arthur's Perfect Christmas

(Duration: 60 minutes)

8:00 pm

Odd Squad - Reindeer Games

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Ready Jet Go! - Holidays in Boxwood Terrace

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Sesame Street - The Helpful Cloud

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - Daniel's Winter Adventure; Neighborhood Nutcracker

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Daniel Tiger's Neighborhood - A Snowy Day; Tutu All the time

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Pinkalicious & Peterrific - Invisible Band; Best Pink Present

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

The Cat in the Hat Knows a Lot About That! - All Sorts of Things; Bubble Trouble

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Dinosaur Train - Armored Like an Ankylosaurus; Campout!

(Duration: 30 minutes)