KLRU Create

Week of Jul 14, 2019

Sunday Jul 14, 2019
Monday Jul 15, 2019
Tuesday Jul 16, 2019
Wednesday Jul 17, 2019
Thursday Jul 18, 2019

6:00 pm

The Great British Baking Show - Cakes

(Duration: 60 minutes)

7:00 pm

Martha Stewart's Cooking School - Shrimp

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Sous Vide for Everybody

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Kevin Belton's New Orleans Kitchen - The Berry Best

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Jamie's Quick & Easy Food - Lamb Kofta; Broad Bean Salad; Alaska

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

A Craftsman's Legacy - The Primitive Bow Maker

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Joseph Rosendo's Travelscope - Cruising the Mediterranean

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Born to Explore With Richard Wiese - South Carolina: A Taste of the South

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Martha Stewart's Cooking School - Shrimp

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Sous Vide for Everybody

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

The Great British Baking Show - Cakes

(Duration: 60 minutes)

Friday Jul 19, 2019

12:30 am

Curious Traveler - Curious Yorkshire

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Martha Stewart's Cooking School - Shrimp

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Sous Vide for Everybody

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Kevin Belton's New Orleans Kitchen - The Berry Best

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

Jamie's Quick & Easy Food - Lamb Kofta; Broad Bean Salad; Alaska

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

A Craftsman's Legacy - The Primitive Bow Maker

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Joseph Rosendo's Travelscope - Cruising the Mediterranean

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Born to Explore With Richard Wiese - South Carolina: A Taste of the South

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Martha Stewart's Cooking School - Shrimp

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Moon Hopper

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Paint This With Jerry Yarnell - Wind and Water, Part 3

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Mike Colameco's Real Food - Hundred Acres/Vic's

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

New Orleans Cooking With Kevin Belton - Down Home

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Jazzy Vegetarian - Breezy Brunch

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Healthful Indian Flavors With Alamelu

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Bare Feet With Mickela Mallozzi - Waltzing in Vienna (Vienna, Austria)

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Joseph Rosendo's Travelscope - Christmas in Switzerland

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

This Old House - Jamestown: Net Zero From the Ground Up

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

The American Woodshop - Scrolled Tree of Life

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

P. Allen Smith's Garden Home - It's Tulip Time

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Make Your Mark - Hip-Cycle

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Moon Hopper

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Paint This With Jerry Yarnell - Wind and Water, Part 3

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Mike Colameco's Real Food - Hundred Acres/Vic's

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

New Orleans Cooking With Kevin Belton - Down Home

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Jazzy Vegetarian - Breezy Brunch

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Healthful Indian Flavors With Alamelu

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Bare Feet With Mickela Mallozzi - Waltzing in Vienna (Vienna, Austria)

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Joseph Rosendo's Travelscope - Christmas in Switzerland

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Rick Steves' Europe - Tuscany's Dolce Vita

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

The American Woodshop - Scrolled Tree of Life

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

P. Allen Smith's Garden Home - It's Tulip Time

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Make Your Mark - Hip-Cycle

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

This Old House - Jamestown: Net Zero From the Ground Up

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Jamie's Quick & Easy Food

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Best of Sewing With Nancy - Sew Simple With Rectangles & Squares, Part 2

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Sara's Weeknight Meals - Budget Stretchers

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Lidia's Kitchen - A Bright Summer Feast

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Cook's Country - Pacific Northwest Supper

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Pati's Mexican Table - Street Food Favorites

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Jamie's Quick & Easy Food

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

This Old House - Jamestown: Net Zero From the Ground Up

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Richard Bangs' Adventures With Purpose: Geneva and the Matterhorn: Quest for the Water Castle

(Duration: 60 minutes)

10:30 pm

Lidia's Kitchen - A Bright Summer Feast

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Cook's Country - Pacific Northwest Supper

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Simply Ming - Jay Hajj

(Duration: 30 minutes)

Saturday Jul 20, 2019

12:00 am

Mike Colameco's Real Food - Hundred Acres/Vic's

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Equitrekking - Equitrekking Alberta

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Lidia's Kitchen - A Bright Summer Feast

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Cook's Country - Pacific Northwest Supper

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Pati's Mexican Table - Street Food Favorites

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

Jamie's Quick & Easy Food

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

This Old House - Jamestown: Net Zero From the Ground Up

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Richard Bangs' Adventures With Purpose: Geneva and the Matterhorn: Quest for the Water Castle

(Duration: 60 minutes)

4:30 am

Lidia's Kitchen - A Bright Summer Feast

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Curious Traveler - Curious Paris

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Curious Traveler - Curious Rome

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Curious Traveler - Curious Copenhagen

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Curious Traveler - Curious Vancouver

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Curious Traveler - Curious Loire Valley

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Curious Traveler - Curious Venice

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Curious Traveler - Curious Kotor

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Curious Traveler - Curious Oslo

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Random Acts of Happy

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Quilting Arts - Bits and Pieces

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Curious Traveler - Curious Vancouver

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Curious Traveler - Curious Loire Valley

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

P. Allen Smith's Garden Home - UpCycle Your Life

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Growing a Greener World - Trading Cleats for Beets: NFL: Players Goes NPK

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Sara's Weeknight Meals - Slow Cooker Meals With Michele Scicolone

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Lidia's Kitchen - Chocolate and Dinner

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Cook's Country - Spaghetti House Classics

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Pati's Mexican Table - Mexamericana

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Jamie's Quick & Easy Food - Wings; Steak; Mushroom Pasta

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

This Old House - Jamestown: Net Zero From the Ground Up

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Richard Bangs' Adventures With Purpose: Geneva and the Matterhorn: Quest for the Water Castle

(Duration: 60 minutes)

4:00 pm

Lidia's Kitchen - Chocolate and Dinner

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Cook's Country - Spaghetti House Classics

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

Curious Traveler - Curious Paris

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

Curious Traveler - Curious Rome

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Curious Traveler - Curious Copenhagen

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Curious Traveler - Curious Vancouver

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Curious Traveler - Curious Loire Valley

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Curious Traveler - Curious Venice

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Curious Traveler - Curious Kotor

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

Curious Traveler - Curious Oslo

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Curious Traveler - Curious Bordeaux

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Curious Traveler - Curious Sorrento

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Curious Traveler - Curious Stockholm

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Curious Traveler - Curious French Villages

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Elegant Dinner Party

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Growing a Greener World - Trading Cleats for Beets: NFL: Players Goes NPK

(Duration: 30 minutes)