KLRU Create

Week of Dec 16, 2018

Sunday Dec 16, 2018
Monday Dec 17, 2018
Tuesday Dec 18, 2018
Wednesday Dec 19, 2018

5:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas (2014)

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Best of Sewing With Nancy - Fearless Quilting Finishes, Part 1

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

A Chef's Life: The Final Harvest

(Duration: 60 minutes)

7:30 pm

Cook's Country - Summer Steak and Salad

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Yan Can Cook: Spice Kingdom - Small Bites

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas (2014)

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

Ask This Old House - Crown Molding; Strip Wallpaper

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Rick Steves' Europe - Berlin

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Outside With Greg Aiello - Baja California Road Trip

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Lidia's Kitchen - Weeknight Dinner

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Cook's Country - Summer Steak and Salad

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Nigella: At My Table

(Duration: 30 minutes)

Thursday Dec 20, 2018

12:00 am

New Scandinavian Cooking - Land of Fish and Apples

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Fringe Benefits - Fringe Favorites

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Lidia's Kitchen - Weeknight Dinner

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Cook's Country - Summer Steak and Salad

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Yan Can Cook: Spice Kingdom - Small Bites

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas (2014)

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

Ask This Old House - Crown Molding; Strip Wallpaper

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Rick Steves' Europe - Berlin

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Outside With Greg Aiello - Baja California Road Trip

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Lidia's Kitchen - Weeknight Dinner

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

It's Sew Easy - When the Wind Blows

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

The Best of the Joy of Painting - Hidden Winter Moon Oval

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

A Taste of Louisiana With Chef John Folse & Company: Hooks, Lies & Alibis - Fish Markets/Gaspergou -- Baton Rouge, LA

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

Steven Raichlen's Project Smoke - Fire Meets Water

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Mexico: One Plate at a Time With Rick Bayless - Love of Live Fire Cooking

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Annabel Langbein: The Free Range Cook - Fiesta for Friends

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Creative Living With Sheryl Borden

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Beads, Baubles, and Jewels - Wired Routines

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

A Craftsman's Legacy - The Clock Maker

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Woodsmith Shop - Kitchen Cart

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Growing a Greener World - The Power of a Seed to Change the World

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

For Your Home - Owner's Retreat

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

It's Sew Easy - When the Wind Blows

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

The Best of the Joy of Painting - Hidden Winter Moon Oval

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

A Taste of Louisiana With Chef John Folse & Company: Hooks, Lies & Alibis - Fish Markets/Gaspergou -- Baton Rouge, LA

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Steven Raichlen's Project Smoke - Fire Meets Water

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Mexico: One Plate at a Time With Rick Bayless - Love of Live Fire Cooking

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Annabel Langbein: The Free Range Cook - Fiesta for Friends

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Travels With Darley - Maryland's Eastern Shore

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Weekends With Yankee - Land and Water

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Rick Steves' Europe - Germany's Hamburg and the Luther Trail

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

Woodsmith Shop - Kitchen Cart

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

Growing a Greener World - The Power of a Seed to Change the World

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

For Your Home - Owner's Retreat

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

A Craftsman's Legacy - The Clock Maker

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 1 (2015)

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Pati's Mexican Table - New York

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Mike Colameco's Real Food - Lilia/Delaware & Hudson

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Martha Bakes - Adorned Cakes

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Summer Cookout

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Joanne Weir's Plates and Places - Pasta From Scratch

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 1 (2015)

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

A Craftsman's Legacy - The Clock Maker

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Joseph Rosendo's Travelscope - Mekong River Adventure -- Part 1

(Duration: 30 minutes)

10:00 pm

Beyond Your Backyard - Washington, DC

(Duration: 30 minutes)

10:30 pm

Martha Bakes - Adorned Cakes

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Summer Cookout

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Pati's Mexican Table - New York

(Duration: 30 minutes)

Friday Dec 21, 2018

12:00 am

A Taste of Louisiana With Chef John Folse & Company: Hooks, Lies & Alibis - Fish Markets/Gaspergou -- Baton Rouge, LA

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Rudy Maxa's World - Food, Drink & Place

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Martha Bakes - Adorned Cakes

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Summer Cookout

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Joanne Weir's Plates and Places - Pasta From Scratch

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 1 (2015)

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

A Craftsman's Legacy - The Clock Maker

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Joseph Rosendo's Travelscope - Mekong River Adventure -- Part 1

(Duration: 30 minutes)

4:00 am

Beyond Your Backyard - Washington, DC

(Duration: 30 minutes)

4:30 am

Martha Bakes - Adorned Cakes

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - American Pie

(Duration: 30 minutes)

5:30 am

Paint This With Jerry Yarnell - Back From the Garden, Part 4

(Duration: 30 minutes)

6:00 am

Ellie's Real Good Food - One Basket, One Week, Zero Waste

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

New Orleans Cooking With Kevin Belton - German Heritage

(Duration: 30 minutes)

7:00 am

Moveable Feast With Fine Cooking - Carmel, California

(Duration: 30 minutes)

7:30 am

Food Over 50 - Aging & the Loss of Taste

(Duration: 30 minutes)

8:00 am

Destination Craft With Jim West - Ecuador

(Duration: 30 minutes)

8:30 am

Joseph Rosendo's Travelscope - Mekong River Adventure -- Part 2

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

This Old House - Jamestown: Ramp Up the R Value

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

The American Woodshop

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

P. Allen Smith's Garden Home - The Best of Garden Home: Gardening

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Visionkeepers - Programming a Smarter City

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - American Pie

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Paint This With Jerry Yarnell - Back From the Garden, Part 4

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Ellie's Real Good Food - One Basket, One Week, Zero Waste

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

New Orleans Cooking With Kevin Belton - German Heritage

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Moveable Feast With Fine Cooking - Carmel, California

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Food Over 50 - Aging & the Loss of Taste

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

Rick Steves' Europe - Amsterdam

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

Joseph Rosendo's Travelscope - Mekong River Adventure -- Part 2

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Rick Steves' Europe - Germany's Dresden and Leipzig

(Duration: 30 minutes)

3:30 pm

The American Woodshop

(Duration: 30 minutes)

4:00 pm

P. Allen Smith's Garden Home - The Best of Garden Home: Gardening

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Visionkeepers - Programming a Smarter City

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

This Old House - Jamestown: Ramp Up the R Value

(Duration: 30 minutes)

5:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 2 (2015)

(Duration: 30 minutes)

6:00 pm

Best of Sewing With Nancy - Fearless Quilting Finishes, Part 1

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

Sara's Weeknight Meals - Amalfi Lemons

(Duration: 30 minutes)

7:00 pm

Lidia's Kitchen - A Dinner Party

(Duration: 30 minutes)

7:30 pm

Cook's Country - Reimagining Italian-American Classics

(Duration: 30 minutes)

8:00 pm

Yan Can Cook: Spice Kingdom - Rising Stars

(Duration: 30 minutes)

8:30 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 2 (2015)

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

This Old House - Jamestown: Ramp Up the R Value

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Globe Trekker - Wild West USA

(Duration: 60 minutes)

10:30 pm

Lidia's Kitchen - A Dinner Party

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

Cook's Country - Reimagining Italian-American Classics

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Simply Ming - Amanda Freitag

(Duration: 30 minutes)

Saturday Dec 22, 2018

12:00 am

Ellie's Real Good Food - One Basket, One Week, Zero Waste

(Duration: 30 minutes)

12:30 am

Art Wolfe's Travels to the Edge - Alaska: Arctic National Wildlife Refuge

(Duration: 30 minutes)

1:00 am

Lidia's Kitchen - A Dinner Party

(Duration: 30 minutes)

1:30 am

Cook's Country - Reimagining Italian-American Classics

(Duration: 30 minutes)

2:00 am

Yan Can Cook: Spice Kingdom - Rising Stars

(Duration: 30 minutes)

2:30 am

How to Cook Well With Rory O'Connell - A Simple Delicious Christmas, Part 2 (2015)

(Duration: 30 minutes)

3:00 am

This Old House - Jamestown: Ramp Up the R Value

(Duration: 30 minutes)

3:30 am

Globe Trekker - Wild West USA

(Duration: 60 minutes)

4:30 am

Lidia's Kitchen - A Dinner Party

(Duration: 30 minutes)

5:00 am

America's Test Kitchen Special: Home for the Holidays

(Duration: 60 minutes)

6:00 am

How to Cook Well With Rory O'Connell - Christmas Baking (2016)

(Duration: 30 minutes)

6:30 am

A Chef's Life Holiday Special

(Duration: 60 minutes)

7:30 am

Nigella: At My Table - Christmas Special

(Duration: 60 minutes)

8:30 am

Ciao Italia - Festival of the Seven Fishes; La Festa dei Sette Pesci

(Duration: 30 minutes)

9:00 am

Fons & Porter's Love of Quilting - Simple Crazy Piecing

(Duration: 30 minutes)

9:30 am

Quilting Arts - Great Gifts

(Duration: 30 minutes)

10:00 am

Lidia's Kitchen - An Easy Holiday

(Duration: 30 minutes)

10:30 am

Healthy Heritage Kitchen -- Kwanzaa Edition

(Duration: 30 minutes)

11:00 am

P. Allen Smith's Garden Home - Unique Eureka

(Duration: 30 minutes)

11:30 am

Growing a Greener World - Working With Nature for a Sustainable Landscape Design

(Duration: 30 minutes)

12:00 pm

Sara's Weeknight Meals - Tuscan Villa Pasta

(Duration: 30 minutes)

12:30 pm

Lidia's Kitchen - The Roast

(Duration: 30 minutes)

1:00 pm

Cook's Country - Pacific Northwest Supper

(Duration: 30 minutes)

1:30 pm

Yan Can Cook: Spice Kingdom - Hot, Hot and Extra Hot!

(Duration: 30 minutes)

2:00 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell

(Duration: 30 minutes)

2:30 pm

This Old House - Jamestown: Ramp Up the R Value

(Duration: 30 minutes)

3:00 pm

Globe Trekker - Tough Trains: India's Independence Railroads

(Duration: 60 minutes)

4:00 pm

Lidia's Kitchen - The Roast

(Duration: 30 minutes)

4:30 pm

Cook's Country - Pacific Northwest Supper

(Duration: 30 minutes)

5:00 pm

America's Test Kitchen Special: Home for the Holidays

(Duration: 60 minutes)

6:00 pm

How to Cook Well With Rory O'Connell - Christmas Baking (2016)

(Duration: 30 minutes)

6:30 pm

A Chef's Life Holiday Special

(Duration: 60 minutes)

7:30 pm

Nigella: At My Table - Christmas Special

(Duration: 60 minutes)

8:30 pm

Ciao Italia - Festival of the Seven Fishes; La Festa dei Sette Pesci

(Duration: 30 minutes)

9:00 pm

P. Allen Smith's Garden Home - Deck the Halls

(Duration: 30 minutes)

9:30 pm

Heirloom Meals Christmas

(Duration: 60 minutes)

10:30 pm

Healthy Heritage Kitchen -- Kwanzaa Edition

(Duration: 30 minutes)

11:00 pm

America's Test Kitchen From Cook's Illustrated - Chinese Classics

(Duration: 30 minutes)

11:30 pm

Growing a Greener World - Working With Nature for a Sustainable Landscape Design

(Duration: 30 minutes)